PokerRun Orsa Finnmark 5 oktober

PokerRun för dig med äventyrshoj

Att vi på SnowRider hittar på olika koncept för att vi ska få träffas och umgås med snöskotern som den gemensamma nämnaren är inte helt fel. Eftersom vi gillar att umgås och arrangera träffar vidgar vi nu tillsammans med Yamaha Store Mora våra vyer och anordnar ett PokerRun för dig med äventyrshoj. Vi presenterar alltså PokerRun Orsa Finnmark 4-6 oktober. Det kommer att hända en hel del grejer denna helg med huvudattraktionen på lördagen 5 oktober då vi åker grusvägshoj uppe på den enorma Orsa Finnmarken för att lagvis hitta rätt, utföra uppgifter och samla in spelkort för ett pokerspel på kvällen med tillhörande samkväm på Kungshaga Hotell.
 
Du anmäler dig till evenemanget och vi delar in dig i ett lag enligt önskemål. Mer om evenemanget nedan för dig som vill veta allt. OBS. Detta evenemang är inte en farttävling utan mer som en utflykt med diverse stopp för tävlingar.
 
Du har två paket att välja mellan!
 
Paket 1
Helpension del i rum fredag till söndag 4-6 oktober. Pris 2495:-
Fredag kväll 19:00. Ankomst med middag samkväm och lite snack och föredrag från stötdämparexperten RG3 och äventyrarna och YouTube personligheterna från All in Travel. 
Lördag frukost, anmälan och start i PokerRun, lunch på finnmarken, middag och pokerspel på Kungshaga Hotell på kvällen. 
Söndag frukost utcheckning.
 
Paket 2
Utan boende. Pris 795:- 
Du dyker upp lördag morgon på Kungshaga Hotell i Orsa för anmälan och start. Lunch på finnmarken, middag och pokerspel på kvällen på Kungshaga Hotell.
 
Mer ingående information för dig som vill veta allt!
 
Vad är ett PokerRun?
Under lördagen så blir du indelad i ett lag. Antingen kommer ni ett gäng som vill åka tillsammans eller så delar vi in dig som kommer själv i ett lag. Storleken på lagen kan variera enligt önskemål. Alla lag kommer att få instruktioner om platser ni ska leta upp på Orsa Finnmark där vi väntar på dig för diverse uppgifter som ska lösas och tävlingar som ska avgöras. Du ska också få med dig ett spelkort från alla dessa stationer. Spelkort som ska användas för kvällens pokerspel. Lyckas du bra i tävlingarna och uppgifterna som ska lösas så finns det chans att få extra spelkort så att du får en starkare pokerhand. Pokerspelet avgörs när alla lag anlänt till Kungshaga Hotell. På lördag kväll har vi ett lag som gjort ett bra jobb under hela dagen och som i slutändan är vinnare av PokerRun Orsa Finnmark 2024.
 
Fredag
Incheckning från 15:00. Vi drar igång detta evenemang fredag kväll klockan 19:00 med en middag bara för att senare lära oss grunderna i hur du ställer in din fjädring på din hoj. Stewe MK från All in Travel kommer också att dela med sig av erfarenheterna från alla sina resor i världen på hoj. Samkväm och snack tills ni somnar.
 
Lördag
Frukost. Genomgång och anmälan. Utdelning av färdrutt och regler runt PokerRun. Lunch ute (Pilkalampinoppi) 
Totalt 5 stopp med div tävlingar och utdelning av pokerkort. Vi samlas igen på Kungshaga Hotell för After grusåka, middag, pokerspel, prisutdelning och samkväm.
 
Söndag morgon
Frukost. Hemfärd.
 
Frågor på det?
Du kan alltid maila bjorn@snowrider.se om du undrar över någonting.
 
Jag kommer själv
Du ska inte vara rädd för att komma hit själv eller med en eller flera polare på denna träff. Kommer du själv eller ett par stycken så delar vi enkelt in dig i ett lag.
 
Jag har massor av vänner
Kommer ni ett helt gäng runt fem personer så är det ju bara att ni anmäler er. Skulle ni vara några för många eller för få så gör det ju ingenting eftersom detta inte är VM utan en trevlig rolig träff där vi ska ha kul och umgås.

Stewe MK från All in Travel kommer att dela med sig av erfarenheterna från alla sina resor i världen på hoj.

Stewe MK från All in Travel kommer att dela med sig av erfarenheterna från alla sina resor i världen på hoj.